http://www.youtube.com/watch?v=lbOI0fASw3w
Efenim ekşisözlük'te gördüm hemen açmak istedim başlığı. Güzel ülkemin saçma kurallarından sadece biri.
Günümüz artık sosyal medya ve internet biliyoruz. İnternetsiz yaşayamaz hale geldik. Ülkemizde de internet aracılığıyla kitlelere hitap etmek çok güzel. Bunları güzelleştiren kişiler halen ülkemizde var. Yurt dışında da bir çok örneğini gördüğümüz sarılmak bedava videoları ülkemizde de yapılmış. Ancak cezasız kalmamış tabi. Çevreye rahatsızlık verdiklerinden dolayı bu insanlar cezalandırılmış.
Canım ülkemin aptal kuralları ne zaman Avrupa düzeyine gelecek merak ediyorum.
Youtube'da bir yorum ile sonlandırmak istiyorum yazıyı...
Alıntı
Sevmeyi özledik ,sevilmeyi özledik, ağlamayı özledik, dokunmayı özledik, beraberliği özledik, aşkı özledik, bir olmayı özledik. Böyle şeyler görmek o kadar hoşuma gidiyor ki, bıktım artık her sokağa çıktığımda sert ağır abi havasına girmeğe mecbur bırakılmaktan her an bugün bir belaya bulaşıcam korkusu ile yürümekten. Keşke eskinin güveni geri gelse bizde insan olmayı tekrardan öğrensek.
Ceza alışın beni gerçekten üzdü. Cezanın sebebi nedir hiç bir fikrim yok ama inşallah o cezayı yazanlar kim ise ömürlerinde sarılanı olmaz.