Arkadaşlar kısa süre önce kendi evimizi sattık müstakil ev arayışlarına başladık.

1-2 Gün öncede bir Müstakil beğendik ve babam gidip sahibinle ve emlakçıyla görüştü.İkisinlede.Çünkü evi şans eseri gördü ailem o sırada evin komşusuda ben size sahibinin nosunu vereyim direk daha iyi arayın emlakçılara boşa para vermeyin demiş.

Buraya Kadar sorunsuz.

Bugün babam gidiyor ve anlaşıyor ev sahibinle Herhangi bir kaparo işlemi yok ama kardeşim işten akşam geldiği için akşamda bir çocuk baksın eve diyor..

Buraya kadarda herşey normal sözleşiliyor ve anlaşma sağlanıyor Fiyat konusunda.

Şimdi tabi kardeşim o sırada söylemiyor yani ev kötü filan diye emlakçının yanında beğendik diyor ve emlakçının astığı reklamıda kaldırıyor babam diyor aldık diye.

Akşam eve kardeşim ben babam gidiyoruz ve kardeşim ve ben evi pek beğenmiyoruz hem cok masraf hemde yer olarak bize uymadı.

Şimdi verilmiş bir söz var tabi anlaştık diye ben gerçekten bugün üzüldüm sonuçta o kişininde borcu var sanırım ondan satıyor.Ama kardeşim ve bende beğenmedik.

Şimdi yarın nedememiz gerek bu kişiye babam en azından nedesin? ben gerçekten üzüldüm sonuçta aynı şeyi aslında bizde ev satarken yaptılar tabi bizde o zaman cok takmadık çünkü borcumuz filan yoktu sadece başka ev almak için sattık bizede anlaşıp alıcaz diyip bir daha ne arayıp ne soranda oldu ama biz öyle arayıp sormamazlık yapmayız sadece nasıl bir şekilde nedememiz gerekiyor sizce?