Etiket sistemi WordPress'in en baba özelliklerinden biridir. Meta-keywords'ün etkisinin olmadığını düşünüyorum öyle ki WP Yoast SEO eklentisinde default ayarlarda keywords kullanımı mevcut bile değil. Kategorilendirme konusunda doğru kullanırsanız etiket en iyisidir.
Zamanında spam yapıldığından ve google arama motorlarını kandırmak gibi etkileşimler yapıldığından Google uzun zamandır Meta keywords'leri önemsemiyor. Google kendi resmi webmaster blogundan bununla ilgili olarak açıklama yapmış hatta Matt Cutts amca konu ile ilgili birde videolu açıklama yapmış. Fakat kesinlikle Meta keyword kullanmayın, kullananların sıralamasını düşürürüm gibi bir açıklama yapmamış yani kullanmak isteyenler hala kullanıyor. Şayet tavsiyem içeriklerinize normal Wp etikerlerini girin ve seo eklentisiyle bu etiketleri Meta Keyword olarak gösterebilirsiniz. Fakat Unutmayın içerikle tam alakalı ve 3, 4 kelimeyi geçmemeye özen gösterin. Dilerseniz Keywordsleri hiç kullanmayabilirsiniz yani kullansanızda, Kullanmasanızda sıralamanız Etkilenmiyor. Eskidendi o günler ne günlerdi bee

Google'nin Meta Keywords ile ilgili açıklamasına kaynaktan ulaşabilirsiniz. Kısacası son karar sizin.
Kaynak:
http://googlewebmastercentral.blogsp...-meta-tag.html
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ancak wordpress'deki etiket sistemine sanırsam birde şu gözle bakmakta fayda var.
örnek olarak 1 konuya 3 adet etiket giriyoruz.
toplamda 4 farklı url yapısına sahip oluyor.
ancak 4'üde aynı içerik , buda bir nevi spam sayılmaz mı ?
bu tezime dayanaraktan yeni 1 adet sitemi wp etiketlerini kaldırıp all in seo pack'e girdim url'leri güncelleyip google'a gönderdim ve kaybolan url'ler sıralamalarda yeniden üst seviyelerde yer başladı.
şuanda bir sitemde daha bu işlemi uyguluyorum içerik fazla olduğu için biraz uzun sürecek

sonuçları önümüzdeki günlerde burada yayınlayacağım.