Plustre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sistemin basit bir mantığı var. Tamam adsense kuralları var ancak bunun arkasında da şöyle bir yapı var. Adsense bakıyor senin sitenden gerçekten para kazanabılıyor mu,reklam veren para kazanabılıyor mu? Eğer bunlar evet ise sen ihlal yapsanda ceza almıyorsun. En basiti dediğiniz gibi haber siteleri , demekki google ve google yayıncısı bu siteden para kazanıyor.O yüzden yaptığı ihlal önemli değil. Bu basit bir örnek. Milliyet, hürriyet gibi haber sitelerin otoriter site olduğu gerçeğini geçersek. genele konuştum varsayabilirsiniz.
kesinlikle sana katılıyorum hitleri çok olduğu için onlara bişey demiyorlar.

CemUter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel olarak flash oyun ve video sitelerı ile adsenseye basvuru yapmanız bosuna vermyıolar ama ben flash oyun sitesınden adsense aldım aynı yontemle ıkı kere. flash oyun yerıne moda yapın adsenseye öyle basvurun
flash oyun sitesinden nasıl aldınız anlatabilirmisiniz ?

facebookum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyun siteleri direk o sitelerle aldıgınımı sanıyon yada illegal önce normel site alıp sonra istedikleri yerde kullanıyolar
biliyorum o sitelerle almadıklarını ama sonuçta adam oyun sitesine yada başak bir yere koyuyor bunun önüne geçsin o zaman googleda biliyor başka yere koyduklarını ama hiç bişey yapmıyorlar.

ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuru yaptığınız sitenin hit durumu nedir hocam?
günlük 300 site yeni henüz.