Kimse kimseye zorla bir şey satıyor demedim zaten.Almak isteyenin alıp almak istemeyenenin almayacağını bende biliyorum.Kimsenin buna karışamayacağınıda biliyorum.
Millete reklamda 2250 liralık telefonu biz sadece 140 liraya satıyoruz diyerek her türlü yöntemi kullanıyorlar dolandırmak için.Ben bu saçmalığa sessiz kalamam.
Ayrıca burası özgür bir ülke, herkes istediğini şikayet edebilir.Hödük dediğin adamın karakteri çıplaklık içeren dizi sahnelerini kaldırmıyorsa ve ekranda o sahneleri görmek istemiyorsa gerekli yerlere başvurabilir.Bunun adı her şey olabilir ama sen hödük diyemezsin.
Tv de gösterdiği telefonu gönderiyorsa kargoyla hukuka uygundur efem isterse 1 milyon dolarlık telefonu 5 liraya veriyoruz diyebilirler bu pazarlama düşüncesidir.
Rahatsız oluyorsanız bunun yolu yasaklatmak , engellemek , şikayet etmek veya hedef göstermek değildir. Rahatsız oluyorsanız o kanalı izlememeyi tercih edebilirsiniz. Sizin şikayet etme özgürlüğünüz olduğu gibi o yayınları izleyenlerin özgürlüğü var.
Ekleme ; Her ne olursa olsun , bir şeyleri kendi keyfine göre engellemeye engelletmeye çalışanlarada ben hödük olarak hitap ediyorum, siz farklı bir şey söyleyebilirsiniz.
Ayrıca , rahatsızlığınızın yeri burası değil. Varsa bir probleminiz savcılık kanadıyla ilgili yerlere ulaşabilir , gerekli cevapları alabilirsiniz.