hocam bu yazılıma ahım şahım tasarım gerek yok bence adı üstünde stok programı kitlesi kısıtılı yani 75-100tl ise yazan var isede ben yazmayı bırakırım öyle alırım artık özel programları
Öncelikle eğer FABRİKA'ya yazıyorsanız veya eş değer bir firmaya responsive olması şart.
Tasarım şart değil demişsiniz aslında en önemli etken tasarım. Responsive veya tabletten açtıkları zaman sizce o inputa tıklayıp yazıyı yazabileceklermidir ?
Özel yazılım tek kişiye , toplu satış herkese ulaşıcaktır.Siz özel yazıp toplu satmaya çalışıyorsunuz. Kaldıki bu tür alt rakamlar normal .
Siz yazılımı satıcak birisini bulursunuz oda tamda aradığı yazılım budur derse, ona istedğiniz fiyatı verirsiniz.
Kaldıki neden senin yazılımı almalılar ? Can alıcı noktası nedir ? Hangi teknoloji kullanıldı ? UI zaten yok UX bakıyorsunuz hiç yok ?
( bilmiyorum nasıl düşünüyorsun ama ben yazılanlara göre büyük düşünüyorum ) Sonuç olarak ben görüşümü bildirdim sen dinlersin yada dinlemezsin çok problem değil. Ama şiddetle bir piyasa araştırması yapmalısın.