WebServisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Bana ücreti eksik yatırdığı gibi, başka hesaptan yatırtmış kendi verdiği hesap numarası ile (iadesini almak için) bu bana para yatıran kişi farklı aynı kişiler değil bunlar büyük ihtimalle bu arakdaşta forumdan şimdi bu adam bu adamı dolandırırsa ben mi suçlu olacağım?

sadece bu sorunuza cevap vermek istiyorum diğerlerini bilemiyorum,
bu sorunuzun cevabı olarak; benim tavsiyem hangi hesaptan ödeme aldıysanız müşteri iade istediginde başınızın ağrımaması için sadece size ödemeyi gönderen hesaba iadenizi yapın.
Dün iadesini yapmam gerekliydi tabi süresinden önce yapıyorum ama tehdit edince beni ne yapayım ticari itibar sarsılmasın dedim buldum buluşturdum yapacaktım iadeyi, sonrada baktım bana verdiği ad soyad hesap ile yatıran hesap alakasız zaten loglarda ücreti başkasına yatırttığını da söylüyormuş onu farkettim.

Yardım ve yorumun için teşekkür ederim, konumu da report ettim ki bir moderatör yetkili bir kardeşimiz yol gösteririrse o şekilde de yapabilirim işlemi fakat söylediğin mantıklı geldi

Sonuç itibariyle parasını geri iade geçeceğim adam parasını alınca benden şikayetçi olamaz fakat, yatıran adamın sadece kişisel bilgileri tc kimlik yatırdığı banka vb. görünüyor tam hesap göremiyorum no'su ile beraber olmadı onu bulup soracağım