Arkadaşlar, destek konusuna araştırma yaptığımı ve R10 da konu açtığımı yazdım, istenen ücretin haksız olduğunu anlatmaya çalıştım ve "clientTransferProhibited" kaldırılmasını ve transfer şifremi istedim, ayrıca mümkün olmayanın 20$ karşılığında mümkün olmasınıda anlamadığımı ifade ettim.

Gelen cevap:

Alıntı
Sayın Müşterimiz,Suspend olan domaini farklı bir firmaya transfer etmeniz mümkün değildir, ICANN' e karşı sorumluluklarımız vardır ve bu sorumluluklar form sitelerindeki yazılan veya anlatılanlar kadar basit değildir. Yaptığımız bir hata ICANN tarafından irtibatımızın kesilmesine neden olabilmektedir. Domaininizi bu aşamada kullanamazsınız.Saygılarımla.
Bu nasıl bir cevaptır? Soruna çözüm bulmak ya da üretmek adına hiçbir şey yapmıyorlar.

Cevap olarak: Bir çok yabamcı site de "clientHold" sorununun whois biligisi değiştirerek ve kayıt edilen firmayla iletişime geçerek halledilebileceğini neden onlara üçret ödemem gerektiğini ve burada basit insanların olmadığını soruna çözüm olmalarını ifade ettim bakalım ne cavap verecekler.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Suspend edilen domain transfer edilemiyormu? Şimdi bunlara ödeme yapmassam açamazmıyız domaini?

Keyiflerine göre davranıyorlar resmen.