iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polis senin hırsızlık yaptığını anladığında hırsızlık yapmaya devam edersen suçun azalmaz, artar. Suçunu kabul edip normal bir insan olacağımı söylersen, küçük bir ceza ile kurtulma şansın var.
iyi,arkadaşımız düşüncesi doğrudur ben ona karşı değilim.
Evet burda tam emin değilim belirttigim gibi. Ama kendi işimde o üstlerde bahsettiğim gibi yapmıştım kurtulmuştu ama kesindir demiyorum bana göre bir tecrübe idi. Devamlılık ile aşıldığını düşünüyorum.
crypto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar seo çalışmalarınızı öyle bir yapmalısınız ki Google hiçbir şekilde çalışmaların yapay olduğunu anlamamalı. Ben bırak aynı ip yi aynı c class ip den dahi link almıyorum. yazılarımın tamamı farklı, link çıkış sayısı, kelime sayısı ve hatta bazen yazıları hazırlarken farklı editörler (wordpress,blogspot,dreamweaver ...) kullanıyorum html kod yapısından anlaşılmasın diye.
Düşüncen çok isabetli bende linklerde karışık siteler platformları olanları karman çorman edip yapıyorum. Çok güzel oluyor ama her birine daha çok özgün içerik gitmesi sayesinde faydası alınıyor illaki. Ama normal yabancıların bahsettiği genelde anasayfadan link aldığım konuya bağlantı verilerek olmuyor bu işlemler o daha yararlıdır. Eğer böyle bir imkan olursa anasayfadan konumuza link geldiğinde backlink biraz daha iyi oluyor.