"Linkleri kaldır!" Bu konuda bir an şu açıdan düşünmek istemiyorum. Çünkü google beni yakaladı. Bana ceza verdi aynı ip'den tamam. Ama ben linkleri kaldırırsam ona onay vermez olmaz mıyım? Bunu ben yapmıştım. Şimdi kaldırıyorum. Bu daha çok göze batar gibi geliyor bana.
Önerim:Ben linki kaldırmazdım. Farklı ip ağlarına yönelip daha çok çeşit sağlardım. Madem şuan kaldırdın. Farklı iplere çeşitlere platformlara yani herşeyin çeşidini yüksek tut devam et.
Benim yaşadığım tecrübeme göre önemli bir detay: En büyük hata link alan sitenin belirli süreden sonra güncel olmaması. Bu google için zıt bir kavram. Çünkü link alan bir site başkası bunu görmüş önermiş ve bu site güncel olmak zorunda mantığı taşır. Buda her işlemde link ağında anasitede bir kaç yerin değişitirilip güncel olmasının bize yarar sağlıyacağını ön görür.
Polis senin hırsızlık yaptığını anladığında hırsızlık yapmaya devam edersen suçun azalmaz, artar. Suçunu kabul edip normal bir insan olacağımı söylersen, küçük bir ceza ile kurtulma şansın var.