maksimos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence ciddi bir kitleye ulaşabilirsin mesajların sorunsuz bir şekilde ulaşırsa şayet
mesajları sorunsuz ulaştırmak için çalışmalara devam ediyorum. belli bir send-rate korunacak şekilde kullanılırsa problem çıkmayacaktır.

interkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dusuncelerin cok hos, kullanan olucagina eminim ancak telefon numaralarini sen vermezsen iyi olur yani kullanici kendi havuzunu kendi olustursun api uzerinden diger turlu spam spam derken whatsapp direkt olarak sizin bu sistem icin kullandiginiz telefon numarasinida erisime kapatabilir. hepsini gectim bunlari yaparken whatsappin bu konuda ne dusundugunu dusundunuzmu yani onlarlada bu gibi birsey var yapabilirmiyiz dediniz mi buda onemli bir unsur izin vermiyedebilirler ilerde basiniz agriyabilir yada sistemi degistirirler sizinde harcadiginiz emek yanabilir vs
henüz WhatsApp'a sormadım tabiki. sundukları EULA şartlarını kabul etmek kaydıyla geliştirmeye çalışacağım. spam yapılmadığı taktirde problem olacağını sanmıyorum. zaten müşterileriniz mesaj gelecek olan numarayı rehberlerine atıyorum R10.NET benzeri isimler kaydedecekler. Bu şekilde rehberde ekli bir numaradan mesaj alınırsa problem olma ihtimali sıfıra yakın. Lakin listenizde olmayan, direk +905321112233 gibi tanımadığınız numaradan mesaj aldığınızda, rehberden gelen mesaja göre daha spam'cıl oluyor WhatsApp algoritmasına göre.