Site adresi :
Tıkla
Açık artırma başlangıç=
1
Minimum artırma:
5
Açık artırma sonlanma= Son teklifden 48 saat sonra
Site için istenen fiyat :
1600
Sitenin aylık getirisi:-
Sitenin açılış tarihi:2014 subat
Kategori, sitenin içeriği nedir: Araç kiralama platformu
Günlük hit sayısı:-
Ziyaretçi kaynağı: Cogunluk arama ve direk giriş
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: aşağıda resim mevcuttur
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle
Hosting dahil midir: Istenilirse ücreti ile devam edilebilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil özel yazılım yazdırıldı.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Siteyi buradan bir arkadaşımdan aldım. aldığım günden bu yana siteyi kurumsallaştırma ve reklam lar ile bir yere getirme düşüncesinde aldım.
ama aldıkdan sonra gerek reel deki işim ve gerekse farklı bir projeye yonlenmem sebebi ile bir süre ilgilenemedim ama bu süre zarfında tanıtım yazısı ve link aldım bir kaç adet ve bir editör tutup ilanları sürekli günlük olarak girişini yaptırdım ki bu arkadaş benden önceki sahibindeki editor arkadaşla aynı kişi bu işi profesyonel olrak yapan birisi
ama suanda reeldeki işlerimin kötü gitmesi sebebi ile kredi kartının bir kısım borcunu kapatmak adına satmak zorundayım.
aslında site coder bir arkadaş ve işi bilen arkadaşın elinde olursa altın değerinde bir site.
Inanın bir coder arkadaş birkaç düzenleme ile ve reklamla gerekli seo çalışması ile siteyi marka haline getirebilecek bir site yaratabilir.
Gerek bilgilendirme ve diğer hakkımızda kısımlar özenerek türkcesi düzgün bir avukat aracı ile yanlış hatırlamıyorsam yazdırılmıştır.
alıcak arkadaş ile anlaşmamız durumunda editor arkadaşı kendisinede yonlendirebilir bütün herşeyiyle anlatabilirim.