Ben 3.449 TL'lik 21.5" inç modelini kullanıyorum. Çok memnunum, ama windowsta kurulu bende. İki işletim sistemi olmasına rağmen, 2.70 GHz ile sorunsuz çok hızlı kullanıyorum.
Sizin düşündüğünüz modellerin içinde tabiki 5.299 TL'lik modeli öneririm. 3.4 GHz ile sınır tanımadan kullanım yapabilirsiniz. iMac'lerin orjinal klavyesinde Print Screen falan olmadığı için ben bir türlü alışamadım. O yüzden normal Microsoft klavyesi kullanıyorum.
3.4 GHz'lik model önerimdir. Alıp 10 yıl rahatça kullanabilirsiniz.

Yurtdışında bu sıralar Türkiye'ye gelecek tanıdık bulabiliyorsanız, Apple'ın yabancı sitesinden alın derim, inanılmaz fiyat farkı var. (Tabi o iyiliği yapıp, bagaja değil yanına alıp uçağa binmesi gerekiyor bulduğunuz kişinin. Gümrüğe takılmaması için. Yoksa Türkiye'deki fiyatlara denk geliyor zaten.)
5.299 TL olan urunu, n11 de suanda 4.500 TL satiyorlar. 111 TL de parapuan veriyorlar yani 4.390 TL geliyor. Oradan alayim diyorum biraz once gordum, ilginiz icin tesekkur ederim bu arada..