imazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik konusunda nacizane fikir vereyim. Güncel konuları takip ederek gündemde olan ve en çok aranan kelimeleri takip etmelisin. Örn; iPhone 6 özellikleri, bilinmeyenleri vs. vs.

Ayrıca tasarım google açısından çok önemli. Paraya kıyıp Özgün bir tema yaptırmalı veya az kullanılan temalardan satın almalısın.
Önerileriniz için teşekkür ederim
Temam çok yaygın değil ve gerçekten iyi bir şekilde editledim.Özgün hale geldi diyebilirim.Hergün güncel 1-2 yazı giriyorum Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim yeni yeni girdim bu sektöre.SEO ayarları yaptım az önce inşallah güzel sonuçlar alırım
sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısıtlı ve zor bir alan. İlk eklemek. Farklı olmak. İyi reklam yapmak. Kısacası bir haber sitesinden daha zor bir teknoloji haber sitesi hayata geçirmek. Özellikle sektörde büyük oyuncular varken

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim
Evet zorlu rakipler var ama bende ufak ufak büyüyebileceğimi düşünüyorum o yüzden o sitelerden eksiğimin değil fazlası olması için iyi analiz ediyorum elden geldikçe tabi herşey oturur inşallah zamanla.Beni birazda bilgisayar mühendisliği öğrencisi olmam teşvik etti birde teknolojiye senelerdir ilgim var.İnşallah başarırım