RekMobi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün gece yaşanan teknik sorun nedeniyle günün kazançları toplam kazanç kısmına işlenirken iki katı olarak yansıdı genel olarak ve daha sonra düzeltildi. Bu sorunun nedenide sistemin birden fazla sunucuda barınmasından dolayı olarak rapor edildi ve bir daha yaşanmaması için gerekli önlemler alınıyor. Kısacası haketmiş olduğunuz kazançtan herhangi bir kayıp söz konusu değildir ama yinede analtycs 3g verilerinizi özel mesajla iletin gözden geçirelim.

"Sanırım" ile başlayan cümleler eşlliğinde ağır ithamlarda bulunmayın rica ediyorum, kanıt olarak sunabilceğiniz somut delilleriniz varsa ispatlayınız.
Tabi seve seve ispatlayayım, umarım buna da bir cevap verebilirsiniz.

Sitemin edinme kaynakları aşağıdaki resim gibidir.

Size attığım mail (dilerseniz ekran görüntüsünü koyabilirim..)

Merhaba,

Geçen hafta kazancım öğlen saatlerinde bir anda 200 liradan 70 liraya düştü. Bunun google dışı hitle alakası olmasına imkan yok, sitelerim %95 google'dan hit alıyor. Bu yüzden kodları kaldırdım. Eğer dönüşler düşük olduğu için yapıyorsanız söylerseniz bunu bilelim ve ona göre sizinle çalışalım. Tekrar kodları eklemem için bu durumu bana izah eder misiniz? Günlük 10k 3g hitim var, dönüşünüzde bu sorunun yaşanmayacağını taahüt ederseniz tekrar kodları eklemek ve çalışmak isterim.

İyi günler

Sizden gelen cevap:

Merhaba

3g hitiniz neyse o sayılır. Yanlız refsiz gelen trafiğiniz 12 saatde veya 24 saatde bir temizlenir.

iyi çalışmalar.

Daha önce de 1 kere yaşamıştım onda da size mail göndermiştim, aynı cevabı vermiştiniz. Yani diyorsunuz ki google analytics ref bilgilerini yanlış alıyor ama biz doğru alıyoruz ve bu sebeple siliyoruz, bu kadarla da kalmayıp yayıncınıza yalan söylüyorsunuz diyorsunuz üstteki mailda. Bu kadar kanıtlarla yazıp sizi kötülemek istemezdim ama sizinle çalışacak kişilerin de durumdan haberdar olmaları gerektiğini düşünüyorum. Sizden ayrılıp diğer firmaya geçtiğimde ki o firma sizin kadar iyi ref bilgilerini ayırt edemiyor(!) kazançlarım 2 kattan fazla artmıştı.

Sizden beklediğim mail attığımda incelemenizdi ancak kazanç sildiğiniz için incelenecek bir durum yoktu sanırım. Umarım bu kanıtlar yeterli olmuştur sizin açınızdan. İyi çalışmalar.