Merhaba hocam, teşekkür ederim.
Metehan çok teşekkür ederim yazı devamı geelecektir
2. Yazımda Adwords olayına girmeyi düşünüyorum hocam.
Katkılarınızı mutlaka bekliyorum hocam, 2. yazım için fikirleriniz olursa lütfen belirtiniz, bu fikirler doğrultusunda bir yazı oluşturmayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim hocam.
Arkadaşlar 2. yazımız için fikirleriniz olursa lütfen belirtiniz, bu fikirler doğrultusunda bir yazı oluşturmayı düşünüyorum.
İlk başlarda bu şekilde genel açıklayıcı bilgiler, akabinde alt dallara inerek bir dizi oluşturmayı düşünüyorum.
Bilgi paylaşımı güzeldir. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Adwords olayı hakkında Seo Uzmanı arkadaşlarımızdan da yorum bekliyoruz. Bizim için hangi algoritma gelirse gelsin fark etmez. Çünkü işimiz, gücümüz seo senkronize kısa zamanda sağlarız. Bilginin küçüğü, büyüğü olmaz. Bilgiyi açıklamakta cesaret ister. Çünkü herkes kendini ifade edememekten korkar. Bu korkuyu aşıp seo konusunda bilgi paylaşmak önemlidir. Kurumsal sitemin üzerine seo konusunda forum kurdum. Ziyaretçiler isterse seo hizmeti versin sorun değil. Ne olursa olsun benim hizmetim gerekirse satılmasın. Ama Türkiye'de seo sektörü gelişsin Hedefimiz bu 2. planda para kısmı yer alıyor. Müşteri zaten memnun olduktan sonra para gelir. Sizinde söylediğiniz gibi bilgi donanımına sahip olmadan uygulama olmaz. Seo sektöründe rekabetin gelişmesi ve rekabetin kalite derecesinin artması ümidiyle, teşekkürler.