Ve şimdi KREDİ KARTIYLA ÖDEME imkanı gelmiştir.
Son güncelleme - Nisan 2019
İŞ ALIMI AÇIKTIR..
Merhaba Arkadaşlar, İş Süreci Nasıl İşler İşe başlarken size neler yapılması ve nasıl yollar izleneceğini en ince ayrıntısına kadar anlatırım. Beraber ortak kararlar verip olması gerekenleri planlarız. İşe başladıktan sonra aralarda size gösterip proje boyunca sizin fikrinizi alırım. Böylece iş başında aklınızda olmayan fakat sonradan aklınıza gelecek olan değişiklikleri de görüp ekleme fırsatı sağlarım. Peki Ya Teslimden Sonra Sizden tam anlamıyla onay almadıktan sonra işi teslim ettim olarak düşünmem. Ben yaptım bitti değil; siz tamam diyene kadar o proje devam eden bir projedir benim için. Bir iş bitmeden diğer işe geçmiyorum. Siz tamam deyip teslim ettikten sonra kodlarda oluşabilecek sonradan gözümüzden kaçmış hatalara karşı ömür boyu garantisini veriyorum. Bir hata olduğunda ücretsiz olarak düzeltiyorum. Ek bir özellik isterseniz de sizi kodlarla başbaşa bırakmayıp; yine çok uygun ücretlerle size yardımcı oluyorum. Yaptıktan sonra tam anlamıyla içinize sinmeyen işlerden para almıyorum. Neler Yaparım - Yönetim Panelli Web Siteleri
- Adres Satırında id'siz Seo Uzantıları (site.com/ali-ata-bak.html gibi)
- İletişim formları
- Sipariş formları
- Ürün Listeleme
- Ziyaretçi Defteri
- Ziyaretçi Sayısı Raporlama
- İçerik robotları (oyun, haber, makale) (dizi, film)
- Mevcut sitenizde düzenlemeler ve iyileştirmeler
- Özel scriptleriniz için istediğiniz düzenlemeler
İşleriniz acil ise hızlı çözüm burada
Ödeme Bilgileri 
Teşekkürler Müşteri Yorumları
U_uR Arkadaş işinin eğli ve bir o kadarda hızlı. kücük bir bot yazılımına ihtiyacım oldu 30 dkda yaparım dedi ve söylediği gibi hemen yaptı ve teslim etti. daha öncesinde birçok kez bot yazdırmak için birilerine iş verdim ama hep 1 gün denilen şey 3 /5 günde teslim oldu. O nedenle bundan sonrada hep arkadaşla çalışmayı planlıyorum. Eğer php ile ilgili bir ihtiyacınız varsa macera aramayın. Bu konuda arkadaşa güvenebilirsiniz...
Forumda tek kefil olabiliceğim ve işini hakkıyla yaptıgını söyleyebliceğim ender insanlardandır . İş konusunda prensipleri olan ve asla yarıda ve eksik bırakmıyan bi insandır.Kendisi ile cok iş yaptım işinin kesinlikle ehldir.
arkadaş sağlam temiz iş yapmaktadır.Tarif ettikleri ilk seferde sorunsuz hızlı bir çalışma ile teslim etti. İşin rastgelsin üstadım iyi çalışmalar
KENDİSİ bayimizdir kefilim sağlam iş yapar..
verdiğim işi gayet temiz bir şekilde yaparak kısa sürede teslim etti. teşekkür ediyorum.
Düzgün karakterli temiz ve hızlı çalışan bir arkadaş kendisi. Çalışmaları için teşekkür ederim..
İşini dürüst ve hızlı yapan kaliteli bir arkadaşımız. Tanışma fırsatı bulduk ve birkaç iş yaptık çoğu kez para talebi bile olmayan yürekli bir arkadaşımız. Sonuna kadar güvenerek işlerinizi teslim edebilirsiniz.
Gerçekten çok iyi ve işin ehli dürüst bir arkadaş.
Allah gönlüne göre versin
php işi verildi çabucak halletti. Arkadaş işinin ehli biri güvenle çalışabilirsiniz.
Askere gidicek diye bukadar uzuldugum birini uzun zamandir hatirlamiyorum. Adam profesyonel , isinde haddinden fazla iyi ve cozum adami. Bir ilan script i ile ilgili çalıştım .mukemmel isler cikardi cikarmaya da devam ediyor. Simdiden hayirli tezkereler diliyorum tekrar calismak uzere.
Hayirlisi ile bitmis hos geldin hocam hayirli işler askerlik oncesinde çalıştığımiz basarili bir arkadas sirket olarak yoklugunu hissettik
Hızlıca işimi halletti sağolsun. İlgili bir arkadaş.
Arkadaş gerçekten 10 numara php bilgisine sahip çok da iyi birisi ilgili tavsiye ederim.
Öncelikle arkadaşa Sabrı için teşekkür ediyorum.. oldukça güleryüzlü, yardımsever ve işini iyi yapan birisi..
kesinlikle öneriyorum..
işi sorunsuz teslşm etmiştir..
teşekkürler.
Verilen iş kısa sürede layıkıyla tamamlandı. Güvenli bir şekilde çalışabileceğiniz, bizim içimize yatmasından önce kendi içine yatana kadar uğraştı. Tekrardan teşekkürler Uğur...
Script güzel oldu uğur kardeşim. ellerine sağlık. İşyerinde büyük bir yükü hafifletmiş olduk. İnşallah başka işlerde de beraberce çalışmak nasip olur.
Php tabanlı e-ticaret sitemde ,birkaç önemli hata vardı.
ssl yönlendirme, php memory limit, language tag, url düzeltme gibi birçok konuyu halletti.
Profesyönel ve kesinlikle güvenilir bir arkadaş.
Yeni projelerimde kesinlikle danışacağım biri.
İstediğimi dikkate alarak kısa süre de çözüm getirdiği için kendisine teşekkür ederim.
İleri de php konusunda ilk danışacağım arkadaş olacaktır.
Düzenleme işi verildi hızlı ve çözüm odaklı çalışma yaptı teşekkürler
İşini temiz ve hızlı yapan birisi gerçekten kaliteli işi var.
Uğur bey hem uygun bir fiyatla, hem de dört dörtlük diyebileceğim ileri seviyede çalışma yapıyor. Tüm isteklerimi zamanında yerine getirdi çok sağolsun. Özellikle öneriyorum kendisini.
Güzel insan ya hayırlı işler
Etiketler: uur, php, php yaptırmak istiyorum, web sitesi, yönetim paneli, script düzenleme, iletişim formu, sipariş formu, php düzenleme, içerik botu, bot yaptırmak istiyorum, bot istiyorum, e ticaret, eticaret, ziyaretçi defteri, özel script, php bilen, php script, hazır script kurulum, php hata düzeltme, php işleri, seo url