dKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dünden beri kullanıyorum 1.5 k trafiğe 55 tl olmuşken ne hikmet ise bi anda bi baktım 29 tl olmuş adamlar bakıyor dönüşüme beğenmezse hemen düşüyor sonra sistem sildi ayağına konusuyorlar sitede google hariç facebook da dahil hiç bir yerden trafik yok geçersiz 1 k trafik adamların isteğine göre düşüldü demek istediğim buraya reklam vermesi düzgün bir firma olması demek değildir eleştirecek savunacak varsa ekran görüntülerini iletebilrim hem yandex metrica hem anlytic de trafik kaynakları mevcuttur.
Dün gece yaşanan teknik sorun nedeniyle günün kazançları toplam kazanç kısmına işlenirken iki katı olarak yansıdı genel olarak ve daha sonra düzeltildi. Bu sorunun nedenide sistemin birden fazla sunucuda barınmasından dolayı olarak rapor edildi ve bir daha yaşanmaması için gerekli önlemler alınıyor. Kısacası haketmiş olduğunuz kazançtan herhangi bir kayıp söz konusu değildir ama yinede analtycs 3g verilerinizi özel mesajla iletin gözden geçirelim.

alican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değişen bir durum yok demekki, bu da benim dediklerimi doğrular nitelikte bir yorum olmuş. Aynı durumu ben de yaşamıştım. Arkadaşlar sanırım 1k trafiğinin fiyatını yükseltip artık daha fazla silme yapıyorlar. Zekice aslında kendilerini tebrik ediyorum.
"Sanırım" ile başlayan cümleler eşlliğinde ağır ithamlarda bulunmayın rica ediyorum, kanıt olarak sunabilceğiniz somut delilleriniz varsa ispatlayınız.