Gereksiz mesajları sildim. Daha sakin olalım arkadaşlar. Sonuçta bir paylaşım yapılıyor. Destek olmak lazım.
Bir soru da ben sorayım. Tanıtım yazılarından maksimum fayda sağlamak için, kaç link çıkışı olmalı ? Bu link çıkışları anasayfaya mı yoksa alt sayfalara mı verilmeli ?
Böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim. Fakat işin çok zor söyliyeyim
Abi tanıtım yazısından kaç link çıkışı olabilir diye düşünülmemeli. Bazısından 1 bazısından 2 bazısından 3 link çıkışı yapılabilir, hatta bazılarından 20 tane bile çıkabilirsin. Amaç doğallığı göstermek ise belirli bir rakam olmamalı. Link çıkışlarını verirken makale içerisindeki anlatıma göre verilmeli. Anasayfa veya altsayfa farketmez sadece oranı tutturmak önemli.
Yeri burası değil bilmiyorum.
Uzun süredir paravan olarak kullandığım bir sitem var. Bu siteden ana siteme "banner reklam" vermiştim. Az önce yaptığım aramada paravan sitemin siteadı.com şeklinde çıkmadığını gördüm. belliki google tarafından filtreye alınmış. Sizce banneri kaldırmalımıyım paravan siteden. Google cezalı bir sitede bannerin olması ana sitey zarar verirmi?
Açıkçası burada ben de muallakta kalıyorum. Diyelim ki kaldırdık backlink kaybımız olacak ama diyelim ki kaldırmadık link satın alındığı gibi düşünülüp diğer sitemiz de ceza alabilir. En güzeli ceza yiyen paravanı kapatın.