dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kopya konu eklemiyorz hocam, onu aştık zaten. Site 10 aylık. Konuya günde 3-4 hit geliyordu. Birçok konum var 50-60 hit gelen onlarda 1. sıradan 6-7 sıralara geldi. Son 1 haftadır böyle.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:20:08 -->-> Daha önceki mesaj 01:18:24 --

Anladım ama benim üstümde çıkan rakip sitelerin yazlaır benden 2 kat daha spam. Ben orjinal yazıyorum ve spam yapmıyorum. Anahtar kelimeler girmek bazen spam olarak algılanıyor sanırm. O yüzden cok fazla anahtar kelime de girmemeye sadece başlıkla ilgili kelimeler giriyorum.
diğer konularda da benzer bir sorun varsa o zaman ciddi bir problem denebilir buna. sorunla ilgili kesin bir şeyler söyleyebilmek için site geçmişini ve sorunun tam olarak ne olduğunu görmek gerekir. yeni bir konu ise bu bahsettiğiniz konu ve eski konularda bu sorun yoksa geçici bir durumdur bu. yani sadece sitenin yeni olması gerekmez. yazdığınız konunun yeni olmasına görede değişebilir. bir iki gün sıralamada görünmez ana konu, sonradan gelir.