GencFeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onu bilgisayarcı dedi bize.. Bize dediki size access point vericek işte o modemi bizim eve kurucak.. Aşağıdanda bizim evdeki modeme kablo çekicekmiş.. Ama fiyata 100 TL Dedi.. 150 mgbitlikdi..




hocam aramızda 1 daire fark var bizim.. Öğrenciyiz fiyatlarda yüksek.. 2.el bulabilirsekde iyi olur aslında..
ulkunet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benzer sorunu evde bende yaşadım olayı TP Link repeater ile çözdüm. Hepsi buradada linkini verdim. 45 TL fiyatı. İnterneti yandaki blokta bulunan ailemden almaktaydım. 1km menzilli wifi lerle uğraşmak yerine (her seferinde ufak oğlum kırıyordu) diğer evden sorunsuz internet aldığım benim evin üst köşesine bunu kurdum. Evin içinde her yerden bu cihaz sayesinde internete bağlanıyorum artık. Yanlız bir odadan bağlanamıyorum ondada arada bir tane perde beton olmak üzere 4 tane duvar var Kurarken kafanız karışabilir. Kurulum esnasında repeateri kuracağınız yere koyun pc nize ağ kqablosu ile bağlayıp cd ile cihazın içine girip bağlanacağınız modemin şifre bilgilerini girmeniz gerekiyor. Girdikten sonra kabloyu çıkarın istediğiniz yerden internete bağlanın. Ama dediğm gibi çok fazla duvar var ise sorun yaşatır.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-...oryId=60004516
benm söyledgm cihaz ztn arkadaşn önerdigi gbi max 50 lira hocam alacaksn bunu bir kablo cekeceksn sen ztn o yüzden cekmeme gbi şansıda olmuck bu cihazla kablosuz cekmeye kalkarsn arkadaşnda yazdgi gbi skntı cıkablir mesafeden dolayı ama aşagıki evden yukarı kablo ile taşırsan bu cihaza skntısız kullanırsn.
adam sana 100 liraya içersnde kurulmu flnda koymstr.
sen al böyle bir cihaz işlem tamamdr.