CİHAZ SATILMIŞTIR.
ÜRÜNÜ ALMAYA KARAR VERMEDEN YA DA MESAJ ATMADAN ÖNCE KENDİ PARANIZIN DEĞERİ İÇİN LÜTFEN AÇIKLAMANIN TÜMÜNÜ OKUYUN.
FİYAT SONDUR VE TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR.
FİYAT HAKKINDA YORUMUNUZ VAR İSE LÜTFEN KENDİNİZE SAKLAYIN.
Fiyat: 1000 TL
Ödeme: Önce kargo sonra ödeme kesinlikle kabul etmemekteyim. Ödeme almadan telefonu kesinlikle kargoya vermeyeceğim.
Kargo: Alıcıya aittir, şirket sözleşmemiz üzerinden indirimli olarak gönderilecektir.
GittiGidiyor: Buradaki linkten ulaşabilirsiniz. GittiGidiyor haricinde başka hiç bir aracı satış sitesine güvenmiyor ve kullanmıyorum.
Resimler: Gittigidiyor üzerinde her açıdan resmi mevcuttur.
Ürün İngiltere'den alınmıştır ve kayıtlıdır. Teknik olarak sadece 1 yıllıktır. Nasıl teknik olarak 1 yıllıktır? Ekim 2012'de satın aldığım cihazın power tuşu bozulduğu ve power tuşu arızası tamir edilemediği için Ağustos 2013'den Glasgow Apple Store'dan, garanti kapsamında yepyeni jelatininden çıkartılarak bu cihaz verilmiştir.
Telefon benim için son derece önemli olduğu için telefonuma her açıdan azami özen gösteririm. Ekranı her zaman filmli ve tam gövde cover ile kullanırım. Bu sebepten dolayı ekranda hiç bir çizik ve gövdede kayda değer hiç bir ezik ve çizik bulunmamaktadır. Telefonun sadece sol alt köşesinde ufak bir çizik bulunmaktadır. Telefonun hiç bir sorunu bulunmamaktadır, telefonumu iPhone 6 aldığım için satıyorum.
Telefonu; orjinal kutusu, orjinal şarj aleti ve orjinal data/şark kablosu ile birlikte göndereceğim. Kulaklığı kullandığım ve en önemli sebep olarak hijyen açısından uygun olmayacağı için göndermeyeceğim. Yani kutu içerisinde kulaklık bulunmamaktadır. SIM çıkartmak için kullanılan iğneyi almadım, kutunun içerisinde bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
Fiyat ve takas haricindeki tüm sorularınız için çekinmeden mesaj atabilirsiniz.