Madem araya girdik, detayları yazalım!
Bu site Facebook'un ne alt yapısı ne de bir başka sitenin alt yapısı. Bu site Webmaster'ler için bir sitedir. Grup & sayfa kasılması için açılmadı.
Grubunuzu Facebook kategorisinde ya ücretli kastırın, olmadı ise gidin facebook'ta kendiniz kasın, burdaki kimse sizin grubunuz ile ilgilenmez.
Peki buna siz mi karar vereceksiniz yönetim mi ?
siz karar verecekseniz neden yönetim var yada siz neden yönetici değilsiniz.
Yönetim karar verecekse siz neden böyle şeyler yapıyorsunuz ?Ben yönetimden bir cevap almak için konu açıyorum neden gelip 3. oluyorsunuz. Elimden gelidği kadar efendiliğimi bozmuyorum.
Biraz sayğınız varsa konuma yazmazsınız bir yöneticinin konuyu cevaplamasına izin verirsiniz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:00:54 -->-> Daha önceki mesaj 19:58:25 --
1 2
Biz Kimseden +r10 dahi Talep etmedik Rengimiz Belli adımız Belli
Yaşım 31 iletişim kurmak tanışmak isterseniz skype ekleyin Bir sıcak çay içer tanışırız.
Söyledikleriniz dogru ise bende 21 yaşındayım, benden 10 yaş büyüksünüz. Şayet ikimiz yer değiştirmiş olsak sizin yaptığınız davranışları kesinlikle sergilemezdim.
Yasak olan birşeyi yapmışsanız ya report eder yada konuda güzel bir dil ile bildirirdim.