Peki site kalitesini trust rank değerine göre mi bakıyorsunuz
ben bi yerdne backlink alacagım zaman baktıgım şeyler öncelik sırasına göre yazıyorum benım acımdan:
PR
Alexa
trust rank
index sayısı
Sektör
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:47:45 -->-> Daha önceki mesaj 13:45:31 --
@ThePartizan;
yıllardır en az 50( arama hacmi çok yüksek) anahtar kelimede Google 1. sayfa ve 1. sırada olan...
demişsiniz hocam burada yıllarında önemi var. Bahsettiğiniz siteler 1 günde o kadar link almadı sanırım.
Konuyu açan arkadaş belki film sitesi açtı , sizin sözlerinizden sonra gidip oyun sitelerinden müzik sitelerinden, bulduğu her siteden footer link alsam zarar görmem şeklinde algılayacaktır. Gidip 10 siteden footer link alacak, başka çalışma yapmayacak ve zarar görmeyecek ? içerikle zerre kadar alaka bu yüzden vardır diye düşünüyorum. Otorite kazanmamış site ile düzenli çalışması olan sitenin milyonlarca linkini kıyaslamak yanlış olur hocam.
tabiki gidip aynı gun 50 tane siteden link al demıyoruz orantılı bir sekılde gitmesı gerektıgını bılıyor herkes gidip 50 stieden aynı anda link alıunmaz bunu yayarsın 1 aya ay içerısındede 2 gun arayla 3 er tane t.yazısı alırsın bu sırada tabıkı siteye özgun kaliteli içerik girilcek ki yapılan calısmalar bişeye benzesın site kalite kazansın
kimse gidip 50 yerden footer link almasın takibi