Gurul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dünya kadar paran var saat beğenmeye çalışıyorsun. Kapasana dükkanı.

G'ler iyidir ama her giysinin altına gitmiyor. Sürekli spor takılmak durumunda kalıyorsun. Bu benim görüşüm.
Hocam ben hep spor giyinirim zaten, ve bana hitap eden bu cok seviyorum

Yalnız eski model mi değil mi almadan önce bi sorayım dedim de bilen yok sanırım.

Bu g-shockları ilk kez yıllar önce eminem'in bir klibinde görmüştüm baya bi yıl önce hatta. Dün izlediğim bir yabancı dizide tekrar gördüm birisinin koluna, yıllar önce alma imkanım yoktu ama şu an var içimde kalmasın diye alacağım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:21:32 -->-> Daha önceki mesaj 13:19:40 --

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolay saat beğenen bir insan değilimdir büyük saat seviyorsan hem spor hem resmi (takım elbise falan) olsun istersen

öneririm. 1 yıldır kullanıyorum eşimin düğün hediyesiydi. Benim cildim biraz kurudur ayar yeri hafif soyulmaya neden olmuştu ama sonrasında alışıyorsun. Yani senin gösterdiğin sanırım sağlam plastik ama sonuçta plastik.
hocam saatin cok güzelmiş ancak ben böyle metal tarzı falan sevmiyorum askeri tarz severim sadece.

Bu arada g-shock'lar dünyanın en sağlam saatlerinden. Bakma plastik falan olduğuna, samsung plastiği değil bu