CemUter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
backlink hala etkılı pr sı yuksek sıtelerden alınan linkler hala etkısını koruyor ınnamayın bu cakma seoculara memlekette herkes seo uzmanı olmus
Bu Söylediğinize yüzde yüz Kesinlikle katılıyorum. İki Tane içerik ekleyen google'a indexleten zaten üst sıralara gelmesi gereken kelimelerde yukarıda çıkan zerre tecrübesi olmayan herkes seocu hemde yılların seocusu olmuş. Arkadaşlar nacizane kendi fikrim herhangi bir laf çarpıtması yok lütfen siz değerli arkadaşlarım tarafından yanlış anlaşılmasın.

Konuya Gelecek olursak Footer link sadece anasayfadan ve site içeriğinizle alakalı sitelerden almaya çalışın. Fakat bir çok arkadaşımda dediği gibi kesinlikle tanıtım yazısına önem vermeye çalışın çünkü süreklilik esasında tanıtım yazılarının çok daha fazla getirisi olur sitenize.. İyi çalışmalar.