Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 aydan beridir başımda bu bela var, Chrome ile herhangi bir siteye gün içerisinde misal yeni bir sekme açıp giriş yaptığımda ilk önce css'siz hali yani tasarımı olmayan sadece yazıları olan hali ile açılıyor ve sonradan ctrl f5 yapınca kendine geliyor.

O sekmeyi kapatmadan hep o sekmeden o sitede gezerken sorun yok ama sekmeyi kapatıp tekrardan yeni sekme açtığımda, yine aynı siteye girmek istersem aynı hata ile karşılaşıyorum. İlk önce CSS olmayan hali, html yazıların olduğu tasarımsız şekilde karşıma çıkıyor site. ctrl f5 yaptığımda ise düzeliyor.

Denemediğim yol kalmadı, PC'de sorun vardır diye PC'ye format attım, chrome'u kaldırıp tekrar yükledim vs. ama aynı sonuç. Lisanslı 8.1 kullanıyorum. Mac bilgisayarımda ise böyle bi sorunla karşılaşmadım daha. Arkadaşlarıma sordum onların da başına gelmemiş. Acaba bu sorun ne yüzünden meydana gelir, daha önce başına gelen/duyan vs. olduysa yardımcı olurlarsa Twitter'da 3.5k Türk takipçi yollayabilirim.

Yorumlarınız için teşekkürler, faydalı faydasız zaman ayırıp yazan arkadaşlara da eğer bu kategoride r10+ verilebiliyorsa, r10+ vericem.

Edit:

bi youtube linkine tıkladım, karşılaştığım şey: http://i.imgur.com/8XeCZl2.jpg

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:17:19 -->-> Daha önceki mesaj 11:54:38 --

Tüm eklentileri kaldırdım, sorun hala devam ediyor. Eklentilerdendir diye düşündüm ama ondan da değilmiş. Twitter, Youtube vs. hiç farketmiyor her sitede aynı sorunla karşılaşıyorum