crazyboy14055 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bildiğim sayfaysa 6 ocakta başvuru yapılmış ama tam olarak tescil tamamlanmamış gözüküyor.

Sayfa şubat 2013te açılmış .

sayfa açılmış marka tescil için 1 sene sonra başvuru yapılmış . Tamamlansa bile bir etkisi olacağını düşünmüyorum ama face belli olmuyor sağı solu.

Aynı durum bende var sende biliyorsundur bende hala tescil belgelerinin gelmesini bekliyorum ama benim sayfa açılış ile marka tescil başvurusu çok yakın arada uzun zaman yok bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum daha öncede olmuştu ama kısa sürede geri aldılar ilk alakasız onay alan sayfa olduğu için.

Aylık çok yüklü miktarda reklamda verdim denedim bir etkisi yok reklam kısmından birkaç kişiyle konuştum bizim onayla ilgili kısımla bilgimiz yok dediler. Senin yazdığının çok üstünde reklam bütçeleriyle ilerledim ama yinede tık yok alakasız saçma sapan yerlere vermeye devam edecekler gibi duruyor. Belgeler gelince yeniden başvuru yapacağım belki etkisi olacaktır.
Ha bu arada sayfa 2011 de açıldı. Belki karışıklık var. Ama marka tescil başvurum ocak başlarındaydı belki oradan tutturdun

Marka tescile bağlandı 10 güne geliyor belge. Belge gelince belgelerle başvuracağım şansımı bu kez bu şekilde deneyeceğim. Marka tescili yine kısa sürdü bazılarının 2 sene bile sürüyor bakalım

Valla bazı e ticaret siteleri var bu şekilde reklam vererek söz sahibi olabiliyorlar Facebook'ta. Tabiki biz şirket değiliz o yüzden en güzeli paramızı çok yedirmeden doğrulatmak