Bazı arkadaşları r10 ticaret puanı,
bazılarını r10 yaşı ve
bazılarınıda kopyala yapıştır yaptığı için yada bana uygun paketleri olmadığından eledim.
HOSTİNG ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR.
lÜTFEN İLK MESAJIMDA NELER İSTEDİĞİME BAKINIZ...
Alastyr ın biz sizi arıyalım bölümüne beni arar mısınız diye mesaj attım 2 gündür bekliyorum aramadılar eğer support & destek kısımlarıda böyle ilgisizse vay halimize..
kopyala yapıştır cevap vermeyin ya yazdıklarımı okuyun ben sınırsız arıyorum özellikleri siz tutmuş
20.000 MB Disk Alanı
200.000 MB Aylık Trafik
200 Adet Email Hesabı
200 Adet MySQL Hesabı
10 Adet Subdomain Hesabı
paketinin linkini atıyorsunuz. Böyle bir paketiniz yoksa yazmayın hocam boşyere neden vaktimi harcıyorsunuz ki?
Bu herkese kopyala yapıştır yaptığımız bir paket oldugunu düşünebiliyor musunuz gerçekten durancan bey ?
Sınırsız reseller paketlerimiz de var yıllık 40 TL beklediğinizden ve umduğunuzdan çok daha sınırsız herşey ancak dipnotları var biraz firmamızı araştırıp tecrübe ile bir cevap verdiğimizi görebilirsiniz bünyemizde müşterilerimiz ile birlikte yüzbinlerce hostingin çıkışını sağlıyoruz. Daha fazla ihtiyaçlarınız için irtibata geçebilirsiniz. Ancak Direk türk mantığı herşey çok olsun sınırsız olsun firma kaliteli olsun R10 da gelsin bana teklif versin sınırsız limitsiz bir şey için diğerleri ile rekabete girsin ? milyonlarca dolar yatırımı firmamız ya da beklediklerinizi bir arada sunacak hiç bir firma bunun için girmemiştir. Amaç ve kullanımınızı tahmin ederek teklife uygun gördüğümü yazdım fazlası için irtibata geçmek ya da iliğine kadar sömürdüğünüzde sizi kovacak birini bulmak ya da kullanımlarınızı farketmeyecek kadar amatör fimaların ellerine atlamak o noktadan sonra sizin tercihiniz. 20 GB dan fazla alanı ve bu trafiği CPU limitleri ile doldurup kullanabilecek henüz hiç bir portal görmedim ki alexa da ilk 1000 içerisinde bir çok müşterimiz var öte yandan legal olarak bu kadar alanı bile kullanmak bile çok büyük marifet
neyse özel olarak okuyup yazdığım mesaja özel olarak eklediğim cevap ile arayışınızda başarılar dilerim umarım bulursunuz