Oyuncuu.net sitemi açtığımda üniversitedeydim.
Yıl 2006 diye hatırlıyorum. O günden bu yana sürdürüyorum yayını.
Toplamda 300'den fazla oyun var. Nasıl bir site olduğunu açıklıyım önce.
Site özellikle
eski oyunları indirmeniz için açılmış bir site. Son zamanlarda yeni yeni oyunlar da eklemeye başladık. Ama bu call of duty tarzı oyunlar değil. Bizim tarzımız daha çok
ücretsiz ve küçük oyunları indirmenizi sağlamak.
Kategori olarak
dos oyunları,
atari oyunaları,
amiga oyunları,
türk yapımı oyunlar ve
freeware oyunları var. Dediğim gibi bu kategorilerde toplamda 300-350 arası oyun ekledik bugüne kadar. Her oyun için de uzun ve ayrıntılı bir açıklama yazıları yazıyoruz. Ekip olarak başlangıçta sadece ben varken sonraki zamanlarda bu sayı 3'e, 4'e hatta 5'e çıktı. Son bir kaç ayda ise daha fazla insana ulaşıp rahatlıkla oyun indirmelerini sağlamak için
sosyal medyada aktif olmaya başladık.
En Çok İndirilen Oyunumuz
Uzun zamandan beri en çok indirilen 3 oyunumuz :
1: Hugo
2 : Kaptan Tsubasa 2
3: Derya Kılıç Okey
Bu oyunlar gerçekten tahtını hiç kaptırmadı yıllardır.
Bir de şunu açıklamak istiyorum, illaki soracak olan vardır. Mesela atari oyunlarını indirdiğimiz zaman bunları bilgisayarımızda rahatlıkla oynayabilecek miyiz ? Tabii ki. Bu tarz eski oyunları günümüzdeki bilgisayarlarda oynamak için
emülatör denilen uyarlayıcı programlara ihtiyaç var. Bu programlar da tabii ki sitemizde mevcut. Tek tıkla indirip kurduğunuzda ardından hangi oyunu oynamak istiyorsanız indirin ve emülatörle açın. Aynı sıkıştırılmış dosyayı Winrar ile açmak gibi. Emülatör olayından da böylece bahsetmiş olduk.
Başka Hangi Oyunlar Var ?
Kısaca revaçtaki diğer oyunlarımızdan bahsedeyim hemen :
Aerobiz, NBA GivenGo, Inspector Gadget (müfettiş gadget) , The Flinstones (taşdevri), Batman Returns (batman dönüyor), Goal 3, Final Fight 3, Batak, Satranç, Dama, Mortal Kombat 2 ve tabii ki Bomberman (Dyna Blaster).
Bu yukarıdaki oyunları bilen bilir. Yıllarca oynadığımız oyunlar. Çok basit ama o heyecan, o zevk bugünkü oyunların hiçbirisinde yok. İşte o heyecan ve zevki tekrar yaşamak için sitemize bekleniyorsunuz. Her türlü yoruma, soruya, öneriye, eleştiriye ve oyun isteklerine açığız.
İyi oyunlar
http://www.oyuncuu.net