Merhaba Arkadaşlar,

Son zamanlarda ne kadar adwords hesabı açtıysam hem bireysel hem müşteri merkezimden açılan tüm hesaplar askıya alınıyor.

Google Türkiye'yi arıyorum daha önce askıya alınan hesaplardaki kredi kartınızı kullanmayın diyorlar, kullanmıyorum yine askıya alınıyor.

Bir daha arıyorum sitenin tasarımını değiştirin diyorlar, değiştiriyorum yine askıya alınıyor.

Tekrar arıyorum sitedeki telefon numarasını değiştirin diyorlar, onu da değiştiriyorum yine askıya alıyorlar.

Bu dediğim olay en az 15 müşterimde başıma geldi. Ne Türkiye ekibi ne de irlanda türkçe destek ekibi hiç biri adam gibi yardım etmiyor.

Problemin ne olduğunu söyleyin politikalarınıza uygun olarak düzenliyeyim diyorum hiç birşey söylemeden aynı site için tekrar reklam açmayın diyorlar.

Hiç reklam verilmemiş bir site için açsam da yine aynı şey oluyor.

Bugüne kadar yıllardır reklam veriyorum hem kendim için hem müşterilerim için hiç bir sıkıntı yaşamadım, ama bayramdan önce ne olduysa hiç bir şekilde reklam veremiyorum.

Bireyselde askıya alınan hesaplardan para iadesi alabiliyoruz fakat Müşteri merkezinden askıya alınan hesaplardan şimdiye kadar rahat 1000 TL param çöp olmuştur.

İnanın şu problem yüzünden kredi kartlarımı değiştirdim aynı numaralar olmasın diye yine aynı sıkıntıları yaşıyorum.

Eğer forumda bu problemin çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum çünkü Google o kadar doymuş ki destek ekipleri problem çözümleriyle ilgili hiç bir destek vermiyorlar.

İnanın problemleri sayıyorum karşımdaki insanlar Valla biz de bilemiyoruz problemin ne olduğunu uzman ekiple görüşün diyorlar veya bir form yolluyorlar ama o form da her halukarda olumsuz dönüş gelmesine yarıyor başka bir işe yaradığı yok.

Saygılarımla.