Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mobil kullanıcılar için ayrıca cache alınması mı?
Evet.

WPTouch eklentisini kullanan kişiye mobil kullanıcılar giriş yaptığında WPTouch teması geliyor karşısına. Ancak adres bar'da www.siteismi.com yine aynı şekilde kalıyor.

Ancak, cache yaptığı zaman normal masaüstü kullanıcısıda bu sefer mobil temayı görebiliyor.

Yani www.siteismi.com/sayfa.html kısmına girildiğinde mobil kullanıcı ilk olarak girdiğinde cache alınırsa daha sonra masaüstü kullanıcısı mobil kullanıcısı cache ini görüyor.

Yada tam tersi. Yani masaüstü kullanıcısı ilk girmişse masaüstü cache alınıyor ve mobil kullanıcısıda maalesef bu cache i görüyor.

Mobil kullanıcılar için m-xxxxxx şeklinde cache alınabilir.

WP Super Cache (İlk bunu kullandığım için biliyorum) mesela ayarlar kısmında WPTouch seçeneği koymuş. İşaretlenirse ayrıca cache yapıyor.

Sizin eklentiyi kullanmaya başlayınca bu sorunla karşılaştığım için wptouch eklentisini kaldırmıştım. Ancak, ana sayfa çok veri çektiği için mobil kullanıcılara wptouch eklentisini kurmam şart oldu ve şu an sizin eklentideki mobil kullanıcılara cache gösterme seçeneği ile kullanıyorum.