Merhaba Oğuz Bey , Özel mesaj gönderdim yalnız tenezzül bile etmediniz cevap vermeye yaşadığınız sorun nedir bilmiyorum ama r10'da bir çok konu altında rek.mobi' den uzak durun demişsiniz hesabınızı kontrol ettiğimizde 2.44 TL olduğunu gördüm neye göre o kötü yorumları yazmaya firmamızı karalamaya çalışıyorsunuz onu çözemedik. Göndermiş olduğunuz hit sizde bilirsinizki çok az nasıl test ettinizde herkese rek.mobi' den uzak diyorsunuz panelimiz mi az sayıyor ? ödemenizi mi yapmadık veya başka bir gareziniz mi var özel mesajda atmıştım cevap vermediniz mod arkadaşların konuyla ilgilenmesini rica ediyorum.
Size garezim falan yok, aynı şekilde bir çok firmayıda deneyip, sayımları kısa süredede test edebiliyoruz, çünkü sitemize mobilden giren çıkanı biliyoruz aptal değiliz, mesajınızı gördüm cevap vericektim zamanım yoktu, 1 gün sabredemiyorsanız o sizin sorununuz, mod arkadaşlar ne gerekiyorsa yapabilir, ama bu taraflı davranmayı gerektirmeden, sizin sayımlarınızdan şikayetci bir ben değilim, şuan konu açsak en az 100 insan yazar, o yüzden şikayet ve önerileri kale alıp sayımlarınızı düzeltseniz ve bunu ispatlasanız sizin için daha hayırlı olur, yoksa burada bana ceza verilmesi veya verilmemesi sizi temize asla çıkarmaz bunu asla unutmayın. Ödemelerinizde bir sıkıntı olmadığını biliyorum lafım ödemelerinize değil, ayrıca bir çok konudada ödeme yaptığınızı belirttim. Tüm şirketler ve firmalar öneri ve şikayetleri kulak küpesi yaparlar, siz ise küfür olarak algılıyorsanız eğer bu sizin sorununuzdur. Şikayetvar da konu açsam diyelim bir firmaya gelip sen beni karalıyorsun tüh kaka, sen görüceksin, mod'a şikayet ettim der mi hiç sizce ? ne kadar gülünç duruma düştüğünüzün farkında değilsiniz şuan. bence tartışmak bile gereksiz.