Windows uyarısını dediğiniz gibi geçtim.

Aynalama özelliği şöyle ;

Orjinal resim

Aynalanmış tersine çevrilmiş

Ayna özelliği resimlerin özgünleşmesine bir nebzede olsa katkısı var. En azından bu resmi google da ara dediğimiz de Bu görsellin başka boyutu bulunamadı diyor

2) Seçenek olan boyutlar güzel fakat bunlardan birini seçtiğimiz de o değerlere ait resimler listelenecek sınırlanmış olacak . "Büyük" seçip arama yapınca 1200px , 2800px 4000px hatta 5000px olanı dahi listeliyor bu şekilde sınırlandırmadan daha fazla resim seçeneğine ulaşabiliyoruz . Aralarında beğendiğimiz resimlerin 4000 ve 5000 px olanların boyutları fazla geleceğinden " Daha fazla uzunluğu " ayarla diyerek onlarıda istenilen ölçüye indirebileceğiz. Ben bu şekilde düşündüm gerekli görülür de eklenirse bu özellikten de faydalanırız .

3) uygun görülmüş zaten.

İşiniz de başarılar diliyorum.
Wmqp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba,

Windows 8 ve 8.1 de, direk exe indirdiğin de bu uyarıyı verir. Fakat Run Away diyerek çalıştırabilirsin(Bu uyarıyı sadece 1 kez verir daha vermez)

1- Örnek gösterebilir misiniz hocam? (Önce ki hali bu sonraki hali şu diye)
2- Parametre ekranında İndirlen görseli yeniden boyutlandır var. Bu işinize yaramadı mı hocam?
3- Haklısınız. Resme tıklandığında orjinal halini açarım.

Değerleri görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Şuan GIS V2.0.0.17 sürümünde. Yaptığımız küçük güncellemeler de V2.0.0.18, V3.0.0.19 şeklinde arttırıyoruz. Şuan V3 için @Emphatic; hocam ve testlerimizi çok detaylı yapan @saglamkazanc; hocama çok teşekkür ediyorum. @Makale_TR; hocamıda unutmamak lazım. Ekibi büyülterek, GIS'i Wordpress tarafında eliniz ayağınız yapma niyetindeyiz.

Yakında WP tarafı çok kuvetli bir program sizlerin olacak.