Merhaba arkadaşlar. Artık işin içinden çıkamaz oldum ve bir umut buraya yazıyorum. Siteme ücretli explicit teması aldım. Ayrıca 1 tek sitenin barındığı güzel bir vds kullanmaktayım. Fakat sitemin hızı nedense hiç iyi değil ve bunu çözemiyorum. Aynı temaya sahip siteler benden kat ve kat hızlı. Adamların sayfaları 2 saniye olmadan açılırken ben 6-8 saniye arası beklemekteyim.
An önce aynı temayı kullanan birisi ile konuştum hiçbir şey kurmadığını olduğu gibi kullandığını söyledi. Bende şimdi temayı yeniden yükledim. Yüklü cache ve gzipleri kaldırdım. Gene aynı gene aynı. Cache gzip kurulsa da aynı kurulmasa da aynı. Hatta temayı değiştim bir ara twenty twelve yaptım şu kurulu gelen temalardan birisi. Yok gene aynı. 6-8 saniye olan açılış 4 saniyeye indi ama önce sanki bir yere takılıyorda sonra kurtulup geliyormuş gibi açılıyor sayfalar.
Adamların resimleri görselleri benden kat kat fazla olmasına rağmen onların hızına yaklaşamıyorum bile.
Nerede eksiğim var nerede yalış yapıyorum bir el atın arkadaşlar. Gerçekten iyice canımı sıkıyor bu durum.
Siteme buradan bakabilirsiz
Söylemeyi unuttum wordpressin admin paneli de aynı şekilde yavaş