abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamıyor musun ortada görünen bir düşman yoktur, kimin düşman olduğu belli her ne kadar düşman değiliz deselerde, ancak meydanlara onlar çıkmıyor. İnsanlar çocuklar gaza getirilip olaylar mahalle kavgasına dönüştürüldü. Evinden silahı alan sokaklara döküldü, bu sefer haklılığını sorgulamayanlar da, düşünmekten yoksun olanlarda aman kavga var gidip çatışayım diye eline ne buluyorsa çıkıyor dışarı. İran'la mukayese etmen mantıklı değil. Hainler içimizde ve bunlara cahil insanlarda eklenecek, olayları tırmandırmakla bir şey elde edilecek olsa zaten yapılır. Sen birisine bir laf söylesen adam sesini çıkartmaz 1 gün sonra gelir evini yakar arabanı yakar arkandan pusuya yatar.

Çok taviz verildi deniliyor doğrudur ama olaylar lehimize dönmekte, örgüt dün halktan çocukları alıyordu bugün ise aynı halk belediye önünde eylem yapıyor. Kendi davamız için neden bize zarar veriyorsunuz deniliyor. Geçen sene örgütü savunan bir arkadaşım 3 gün önce evine silah getirmeye gitti. Bunlar basit görülebilir ancak çok önemli bir koz geçti elimize. Senin benim gördüğüm şeyleri Allah için hükümet görmüyor mu, üstelik yapılan yanlışlardan ders çıkarılıyor ona göre geçmişe dayalı sağlam tedbirli adımlar atılıyor. Satrançta olduğu gibi piyonla oyalanırlar sadece. Aman piyon gitti diye oturup ağlamazsın çünkü piyonla uğraşırken kalen düşer şah mat olursun. Bugün bunların geçmişe göre fazladan elde ettikleri bir şey yoktur sadece sesleri daha çok çıkmaya başladı buda başlarına geleceklerini bildiklerinden dolayıdır. Şimdi ellerinde tek kalan koz seni beni tahrik ederek sokaklara dökmek ve fırsattan istifade ederek iç savaş çıkartmak ve bağımsızlık yolunu açmak. Ateşi ateşle söndürülmez. Tavizler verildi ancak haklarını kayıp ettiler ve olası bir sert müdahalede hakkımızı arıyorduk vermediniz diyemeyecekler çünkü herkes neyin ne olduğunu çok iyi anladı.
Merak etme kardeşim
biz ne yaparsak yapalım Allah korkusu kalbinde olmayan her hain yapılan tüm iyiliğe karşın hainliğe devam edecek
hatırlarsan kktc ve rum kesiminde referandum oldu kıbrıs cumhuriyeti kurulsun diye
rumlar referanduma hayır dedi
hükümwt bakın biz çözümden yana olduk rumlar çözüm iatemiyo dedi
kendimizce ibrenin bizden yana döndüğünü.düşündük
ama değişen hiçbir şey olmadı
küfür tek millettir ve sadece güçten anlar
iran örneği de çok doğru bir örnek
iran güç kullandı ve sustular.
biz böyle yaptıkça bu hukuksuz köpekler halk.otobüslerini yakmaya devam edecek
eğer bir.gün bir yakının böyle bir.saldırı da yaralanır ya da ölürse o zaman anlarson ne demek isteğimi
ha diceksin senin yakının mı öldü yada yaralandı
evet tüm yaralanan ve öldürülenlerin hepsi benim yakınım