RemotE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rek.mobiyle tabikide çalıştım, nerden biliyor rek.mobi onlarla çalışmadığımı ? nickim ile mi üye olmam gerekiyor ?

üyelik de hale açık : herkezmerakediyor@hotmail.com reklamı koydum sayımlarına göz attım kaldırdım, bunuda arkadaşımızın mobil reklam şirketleri hakkındaki konusuna yazdım ki, konunun başına koysun diye, Rek.mobi çalışanlarına söyleyin, onlar iftira attığı için ceza alacaklarmıdır ?

Küfür ve iftira insanların ağzında sakız olmuş artık, önce sayımlarını düzeltsinler insanların paralarını boş yere gasp etmesinler ayıp denilen birşey var, bizler yayıncıysak eğer hakkımızı yemesinler.

Zaten bu psikolojiyi yapmaları ve baskı kurmalarıda ne kadar hatalı olduklarını açıkca gösteriyor..

Yukarınız için teşekkür ederim..

Bu kadar insan yanlış rek.mobi doğrumu ?
Merhaba Oğuz Bey , Özel mesaj gönderdim yalnız tenezzül bile etmediniz cevap vermeye yaşadığınız sorun nedir bilmiyorum ama r10'da bir çok konu altında rek.mobi' den uzak durun demişsiniz hesabınızı kontrol ettiğimizde 2.44 TL olduğunu gördüm neye göre o kötü yorumları yazmaya firmamızı karalamaya çalışıyorsunuz onu çözemedik. Göndermiş olduğunuz hit sizde bilirsinizki çok az nasıl test ettinizde herkese rek.mobi' den uzak diyorsunuz panelimiz mi az sayıyor ? ödemenizi mi yapmadık veya başka bir gareziniz mi var özel mesajda atmıştım cevap vermediniz mod arkadaşların konuyla ilgilenmesini rica ediyorum.