Merhaba. Öncelikle CSW'de bahsettiğiniz ülke engelleme sistemi ile IP'nin yurtdısına kapatılması arasında erişim olarak bir fark yok. Çünkü superonline kullanıcılarının sisteminize giriş yapamamasının sebebi sizinle trafik oluştururken tracert sorgusunda yurtdışına uğruyor olmalarıdır. Dolayısıyla bunu çözmüş olsanız bile CSW yurtdışından girişe izin vermeyeceği için tracert sorgusunda yurtdışından giriş yapıyor gibi görünen superonline kullanıcıları yine bağlanamayacaktır. Bunların testlerini TSSUNUCUM olarak biz defalarca yaptık. Giriş yapabiliyor olduğunu varsaysam bile bu, bazı yurtdışı IP bloklarını engellemediğiniz anlamına gelmektedir. Bunun yerine iptables'e alınan trafik izlenerek bazı port limitleri koymanız daha faydanıza olacak ve performansınıza etki etmeyecektir. Bu doğrultuda CSF'nin yurtdışı engellemesinin sizin açınızdan bir fayda oluşturmayacağını düşünüyorum.
Hayırlı forumlar.
csf sistemini rahatlıkla 1 senedir kullanıyorum herhangi bi sorun yaratmıyor.yalnız tek sorunum dedıgım gıbı cpu ve ram den kazanç sağlamak. saldırı geldıgınde 20ghz i goruyorum. buda dedicated ın bile şişmesine sebep oluyor. sorunum csf firewall ozellıklerını deaktif etmek sadece cc yı bırakmak.