Arkadaşlar bir forumda gezerken şöyle bir yazıya rastladım sizide bilgilendirmek istedim. Daha sonra mağduriyetler oluşmasın diye sadece bir uyarı.

Alıntı
Bölümde birkaç arkadaş teknokumbara ile oluşturulan kodları satmakta. Şuan farkettiğim olayı öğrenmeden önce 3-4 alım da ben yapmış oldum bu arkadaşlardan.

Bu arkadaşlar bu kadar teknokumbarayı nereden buluyor diye düşünürken 2-3 test yaptım. 5 denemeyle 3 hesaba giriş yaptım ki bunlar akrabalarım. 3'ü de 8000 üzeri puan çıktı. Üye olup puanı kullanabilmeniz için telefon hat sahinin tc'sini bilmeniz yetiyor. Teknokumbara sitesinden tc ve telefon numarasıyla üye olabiliyorsunuz.

Ki bu iki bilgi (tc ve telefon) birçok yere birlikte veriliyor. Örneğin bir siteden sipariş verirken, fatura kestirirken vs,

Sonuç : Hat sahibinin izni olmadan teknokumbara hesapları çalınıp içerisindeki puanlar burada nakit paraya dönüştürülüyor. Ki ileride bir sıkıntı olursa hat sahibi uyanırsa işe teknokumbara puanlarım nere gitti derse olay başınıza patlayabilir. Unutmayın kod mesajları sizin telefona gelmiş oluyor.

He belki ben yanlış düşünüyorum. Belki bu arkadaşların çevresi çook geniştir. Tanıdıklarının hepsinden izin almış kullanıyordur teknokumbarasını. O zaman diyecek birşey yok. Özür.
http://forum.donanimhaber.com/m_9829...m.htm#98297565