her gün duş çinkolu bebe pudrası en sıcak zamanlar kullan bunu tahrişti tahrişten dolayı kötü kokuydu kalmıyor ama duşu almanız şart arkadaşlar birde kilo vermeye çalışın bilgisayar başındasınız akşama kadar homili gırtlak cips kola iyide belli süre sonra o kilolar verilmiyor dövüş sporlarına yazılın hem sporunuzu yapın hemde işinizi

Ben yüzümden terliyorum alın bölgemden inanın metal kaplama gözlük kullanamıyorum hepsi paslanıyor şu an her tarafı kemik gözlük kullanıyorum benim terleme durmum engellenemiyor yağni koltuk altı popo kasıklar ve göbek sırt terlemelerine karşı kesin çözüm bulunur ancak yüz çehresinde mağlesef çözüm yok bir hocamız bana küçük çocukların gece idrar kaçırmalarını önleyen bir ilacı kullanmamı sözledi o zaman terleme azalıyormuş ne söylim doğanın dengesini bozmim sağlıklı bir erkeğim yan etkisi animallah değilmi o nedenle kullanmadım ama kullanmak isteyenler dr sorsunlar bu ilaç engelliyormuş reçetesiz almayın hiç bir zaman yan etkisi vardır sonra

Kilo kilo kilo arkadaşlar burger king hacıpğlu lahmacunlar yemek yok etiform yiyin zayıflayın