NOKProduction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adf.ly den sonra dünyanın (Dikkat edin Türkiyenin demiyorum) en büyük link yönlendirme servisi için bu yorumlar geliyorsa ben bunda art niyet ararım. Bazıları güvenden bahsetmiş, bu firma her ay tüm dünyaya yüzbin dolar seviyesinde ödeme yapıyor, ayıp yahu. İnvipal Bilişim Teknolojileri olarak içeride bir kuruş haksız yere paranız kalırsa buyurun bizden talep edin, %10 da biz ekleyelim gönderelim... Türk girişimlere saygınız olsun biraz. Sonra yabancı firmaların alternatifi yokmu diye konu açmak zorunda kalmazsınız... Tüm bu olumsuz yorumların taraflı olduğu aşikar, ilk günde sayımlar ortada. 20 TL'yi geçtinizde ödeme mi almadınız ? Yollayın ekran görüntüsüyle bize biz geçelim ödemenizi.

Bu zamana kadar hiçbir firma için bu yorumda bulunmadık ama dünyada piyasasında söz sahibi olmuş bu tarz firmalara saygımız olsun lütfen. Hangi biriniz bu devlete yılda yüzbinlerce dolar vergi ödüyorsunuz. İşte böyle bir firmadan bahsediyoruz, biz yorum yapmasak ülkemiz için olan bakış açımıza biz ihanet etmiş oluruz. Sırf bu yüzden tc kimlik onayını bize madde olarak sunmuş bir firmadan söz ediyoruz, elimizi vicdanımıza koyalım...
Bugüne kadar bc.vc'den 500 $ civarında ödeme aldım ona lafım yok fakat kaç aydır database hatası yüzünden kullanıcı link kırık deyip siteye gelmiyordu sanırım bu sorunu halletmişsiniz. Bu yüzden ben dahil bir çok kullanıcının sayımları düştü. Zaten bc.vc'nin en sevdiğim tarafı link.tl vs gibi kullanıcıya sormadan direkt virüslü exe indirme olayı olmaması.