rek.mobi ile çalıştınız mı ? Firma yetkilileri sizin rek.mobi ile çalışmadığınızı belirtti. Doğruyla firmayı karalamaya yönelik mesaj atmaktan dolayı ceza alacaksınız.
Rek.mobiyle tabikide çalıştım, nerden biliyor rek.mobi onlarla çalışmadığımı ? nickim ile mi üye olmam gerekiyor ?
üyelik de hale açık :
herkezmerakediyor@hotmail.com reklamı koydum sayımlarına göz attım kaldırdım, bunuda arkadaşımızın mobil reklam şirketleri hakkındaki konusuna yazdım ki, konunun başına koysun diye, Rek.mobi çalışanlarına söyleyin, onlar iftira attığı için ceza alacaklarmıdır ?
Küfür ve iftira insanların ağzında sakız olmuş artık, önce sayımlarını düzeltsinler insanların paralarını boş yere gasp etmesinler ayıp denilen birşey var, bizler yayıncıysak eğer hakkımızı yemesinler.
Zaten bu psikolojiyi yapmaları ve baskı kurmalarıda ne kadar hatalı olduklarını açıkca gösteriyor..
Yukarınız için teşekkür ederim..
Bu kadar insan yanlış rek.mobi doğrumu ?
rekmobi r10 destekli hırsızlığın yeni adıdır, boy boy reklamlarınıda koymuşlar yazık kan emiciliğin bu kadarı
Aynen arkadaşa katılıyorum resmen sitenize gelen ziyaretçiyi kaçıran ve resmen kötü imaj sahip olmanızı sağlıyan reklam firması. KESİNLİKLE BULAŞMAYIN...
rek.mobi kullanırken gün içerisinde 2 kere kazançlardan belli bi kısmı kırpıyordu sistem. mail attığımda sistem otomatik geçersiz trafiği kesiyor demişti. Sitelerimin tamamı google'dan hit alıyor (%90 google %10 direkt trafik) ancak arkadaşlar sanırım dönüş oranları iyi olmadığı için kafalarına göre kesiyolar demiştim.
Bir süre sonra abell açıldı, rek.mobi günde 100 kazandırırken abell 300 ödeyince, rek.mobi'nin nasıl bir oyun oynadığını anladım, bir daha da asla çalışmam.
Değil 35, 335 verseler sayımlarını buna göre düşürecekler. Sayımları iyi diyen arkadaşlar daha kötü sistemlerden buraya geçtikleri için memnunlardır. Ben tavsiye etmiyorum, tek olumlu yanları ödemeleri yaparlar.