Arkadaş yarın görevden alırlar diyerek yapılan doğruyu ülkemizde böyle ödüllendirdiklerini dile getirmiş ama siz öyle bir yorum yapmışsınız ki "ne alaka" denilecek türden bir yorum olmuş kusura bakmayın ama.Uzun uzun yazmak yerine okuduğunuzu anlamlandırmaya çalışın bence.
Ben arkadaşı anladım da siz yazdığımı anlamamışsınız. Bir genelleme yaptım aslında ve artık bunları konuşmanın sırası değil. Böyle yaparak sadece hainlerin ekmeklerine yağ sürüyoruz. Varsayımlardan öteye geçmiyor yapılan yorumlar, baktık laf atacak bir şey yoktur bu seferde daha önceki hadiselerden yola çıkarak aynı şeyler önümüze sürülüyor. Yarın görevden alınma olursa o zaman konu açabilirsiniz ama bugün konu o değil, hedef saptırmaya gerek yoktur.
Arkadaşa da atıfta bulunmuyorum ancak geldiğimiz noktada en masum ve tehlikesiz görülen bir örnektir. Türkiye'yi karalama, değerlerimizi gözümüzde değersizleştirme, yapılan başarılı girişimleri başka şeylerle perdeleme bunlar gibi sayısız psikolojik operasyon yürütülüyor. Biz ne yapıyoruz düştüğümüz hali görmek yerine komplo teorileri üretip duruyoruz oturduğumuz yerden. Haklı yada haksız olmamız bir şeyi değiştirmiyor alet olmamak lazım bu hale düşmemize sevinenlere karşı. Arkadaşı tenzih ederek bir örnek vereyim şayet ben bir örgüt sempatizanı olsaydım sence forumlarda gezerek açıkça fikirlerimi mi yazardım yoksa çaktırmadan her fırsatta insanların bana hak vereceğini bildiğim yorumlarda mı bulunurum. Peki forumda kim kimi tam olarak tanıyor veyahut tanımasına imkan var mı?