Konferans tanıtımının akabinde olumsuz yorumların sıralanması konuyu ilk okuyanların kafasını çevirip çıkması anlamına geliyor.
Googleda 2. sayfaya 3. sayfaya bakanlar azdır. Fakat bazen doğru bilgiler oralarda bulunur. Burdaki durumda bu gibi.
Geçen sene konferansa ben katıldım. http://www.burayayaz.com/seozone-201...irmelerim.html konuyu açan arkadaşım buradan nasıl olup olmadığı hakkında gayet net bilgi sahibi olabilirsin.
Türkiye'deki 1 ve 2. en büyük ve ilk konferans olduğunu düşünürsek ben bunun net bir başarı olduğunu söylerim.
Tabi ki prestij kazandıracaktır. Siz yapın siz de kazanın. Kimse başarının önünde duramaz sadece geciktirebilir.

Bir arkadaşın da dediği gibi bu tip konferanslarda lobide küçük bir detay bile öğrenmeniz size çok şey kazandıracaktır. Verdiğiniz paranın mislini kazandığınızda buraya yazdığınız olumsuzluklrı hatırlamazsınız bile.

Bu tip konferanslar insana vizyon katar. Konuşmacıların size direkt olarak formül ya da algoritma sırları vermesini beklemeyin. Ama ben birebir görüşmelerimde gayet güzel bilgiler aldım. Yabancılar bildiklerini anlatmayı seviyor bizim ülkemizdeki SEOlar gibi saklamayla uğraşmıyorlar.

Linkedin de iletişim kurmaya çalıştığım birçok SEO uzmanı yanıt dahi vermiyor. Kendi bilgisinin uzun yıllar ona para kazandıracağını düşünüyor.Durum bu şekilde oldukça ilerlemek mümkün değil.