d4rkpi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar koltuk altım aşırı derecede terliyor. Böyle mavi vs. giyemiyorum direk iptal oluyor. Rollong vs. fayda etmiyor onu sürdüm mü direk terlemeye başlıyorum. 1-2 kişi İstanbul'dan terlemeyi önleyici ilaç aldıklarını söylediler ama bir araştırmak istedim. Böyle bişey bilen, kullanan birisi varmı acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam geçmiş olsun . Benim ellerimden ayaklarımdan yaz kış ter damlaları damlıyor benim ki daha değişik bir şey . Ter bezi fazlalığı tedavi yolları var . Kesin tedavi yolu Klipsli Ets . Onun dışında ter önleyici kullanıyorum ama bana etki etmiyor ama size etki eder ben 20 TL ye aldım . Ayrıca Tereson diye bir şey almıştım 80 TL ye onu hiç önermem hiçbir işe yaramıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:40:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:39:31 --

YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde ellerimde ve parmaklarımda çok ciddi aynı durum mevcut elimde tuttuğum kitap okula gidene kadar sırılsıklam oluyor nerdeyse. Bende takipteyim konuyu.
Aynısı bende de var 1 derste 10 tane peçete bitiriyorum yani 1 paket sadece el için .