Deve adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 yıldır TITLE ve DESC 'ı ellemediğim site ve içeriklerim var, değiştirmeye tırstığım diyebilirim.
Bu ikisini ilk başta çok iyi düşünüp seçip, bir daha hiç ellememek gerekli.
title: 60-70 harf arası
desc: max. 160 harf.
Title 60 70 harf cok fazla arap sitesimiki bu ismi uzun olsun! Titleyi isim gibi dusunun kisa ve oz olmali. Oyun oyna veya online oyunlar, oyun blogu, oyuncularin forumu, kiz oyunlari, araba yarisi oyunlari. Gibi olmali aciklama gibi uzun olmamali.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:16:10 -->-> Daha önceki mesaj 03:09:35 --

Harfiyen katiliyorum. Ayrica 1 sene kadar once bu forumda bir arkadasimiz title ve descriptonu keywordlarla beraber degismis ve 100k civari seyreden hiti 15 gun icerisinde once 20k lara sonra 5klara ve en son 1k civarina kadar dusmustu gun gun burada konusulmustu belki o arkadas burada buyaziyi okuyordur sayet oyleyse uorum yazmasini cok isterim

Satyricon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Description, hele ki title çok kritik verilerdir. Öyle ki iç optimizasyon bazen bu değerlerin hatalı doldurulmasından dolayı eksiktir ancak oturan sitede ellerseniz her ne kadar iyileştirme yapmış olsanız da bu durum negatif yönlü tepkime doğurabilir.

SEO'ya ilk başladığım yıllarda bir sitem vardı. Sürekli iç optimizasyona dair makaleler okurdum; her seferinde title, description ve keywords etiketlerini günceller biraz daha iyileştirmeyi hedeflerdim. Nitekim SEO skor sorgulatmalarında durum da planlarımı destekler nitelikteydi ama site bir türlü ilerlemek bilmiyordu.

Temel sağlam atılmalı, eğer biraz hasarlı ise de temeli kökünden sarsmamalı. Ben bu değerleri inşaatı bitmiş bir binaya benzetiyorum.

İnşaatı biraz daha güzelleştireceğim derken, evi/apartmanı yıkabilirsiniz.