Arkadaşım, eğer kablosuz ağını genişletmek istediğin alanda kullanılan elektrikte faz aynıysa ZyXEL oldukça iyi bir ürüne sahip.

Kutudan çıkan 2 parçadan birini modeme *** kablosu ile bağlayıp fişe takıyorsun. Bu fişe bağladığın aparat, mevcut mekanın tüm prizlerine elektrik kablolarıyla interneti iletiyor. İkinci aparatıda istediğin herhangi bir prize takıyorsun. Bu aparatta, çift .L.A.N. çıkışı ve wireless olarak internetin kapsama alanını ciddi anlamda genişletiyor. Ve şu bilgiyide vereyim, ikinci aparatı taktığın yerdende interneti oldukça net alıyorsun.

Ürünün Linki : http://www.vatanbilgisayar.com/pla-4...-pla-4201.html

Ben bu ürünü ve LinkSYS nin bir access point / extender 'ını aldım, kurulumunu yaptım. Bizim yan dairenin en arka odasına kadar bağlantıyı tam veriyor. En karşı daireyede 2-3 veriyor. Bizim oturdugumuz yerde daireler arası mesafeninde fazla olduğundan bahsedeyim.

Benzer ürünün CISCO kalitesi ve yorumları için :

http://www.vatanbilgisayar.com/plwk4...WK400#yorumlar