emrah1302 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben sizi anlıyorum.
Siz şunu diyorsunuz. Geçmişi olan bir domain ile sıfır bir domain farklıdır.
Evet bu konuda size katılıyoruz.
Ancak şarap nasıl ki yıllandıkça değerlidir, ki domain de yıllanıp drop olmadıkça yani silinmedikçe/düşmedikçe değerlidir.

Siz satış konunuzu açarken not kısmına domainin geçmişi olduğunu ayrıca ekleyebilir ve buna göre değer biçebilirsiniz. Ancak domain düşüp yeniden reg edildi ise buna önceki yılları dahil edip yaşını belirtemezsiniz.
Bu bir kural yani....

Benim verdiğim örnekte dikkat edersen ev yıkılıyor. yani siliniyor....
Yıllardır süregelen kuralı şuan değiştiremezsiniz.. Bilmeyebilirsiniz saygı duyuyorum/duyuyoruz. Bilginizi tazelediniz. Artık daha ilerisini zorlamaya bence hiç gerek yok. Teşekkür edip nacizhane konudan çekilmenizi öneririm.
Ben ilk uyaridan sonra hatali olabilecegimi ve neden hata yaptigimi anlattim. Ve surekli bu konu hakkinda bilgi istedim ogrenmek istedim. Ve kendi sikayet konumu actim bir hatam varsa cezasini verin dedim. Forumun sistemi nedir? Bir aldatma varsa sikayet edersin moderatorler inceler bakar ceza durumu varsa verir cezayi. Ama gordugum kadariyla olayi goren okumadan hakaretlere devam ediyor. Kimse bu arkadaslara bu hakki vermedi. Ben varsa ben yanlisim cezama raziyim tekrar soyluyorum. Ama gecipte hakaret dinleyecek degilim. Sorulara insan gibi cevap veriyorum ve biraz insanca cevap beklemek hakkim diye dusunuyorum ama arkadaslarda bu yetenek ve kultur seviyesi yok anlasilan. Ben butun konusmalarimda iyi niyetli ve durust oldum. Diyecek bir sey yok. adalet burada islerse isler islemezse, mahserde bu konuyu arkadaslarla yuz yuze tekrar konusuruz.