Yaptığınız eleştirmek değil, sırf pahalı diye bu tarz yorumlar yapılmamalı bence.
Daha iyisi size göre nedir?
Hatrı sayılır konuşmacıları getiriyorlar, gelen adamların binbir türlü kaprisini çekiyorlar ve diğer işleri saymıyorum bile..
Eleştirdiklerini zannedip, içeriği boş diyenlere göre içi dolu etkinlik nedir?
Birilerinin sizinle trust değeri olan blog listeleri veya "Google Türkçe bilmiyor" dediği tarzda olanlar mı? Kendinizi kandırmayın, kimse sizinle On-Page raporunu bile paylaşmaz. Sizin adamların söylediklerinden birşeyler kapmanız veya tanışmanız için yapılan etkinliklere biraz saygı göstermeniz dileğiyle..
Moz.com 'un SEO sektörüne global anlamda kattığı değer ortadadır. Türkiye özelinde ise 2007 yılında kimse birşey paylaşmazken bu adamlar paylaşım yapıyordu. Şu zamanda kendine uzman diyen ve en az 5 yıldır sektörde olduğunu iddia edenlerin, bir çoğunun yolu bu adamın blogundan geçmiştir.
Eleştirmeyin demiyorum sadece
yapıcı eleştirilerde bulunun. Çok pahalı diyorsun ama peki biliyor musun gelen konuşmacıların otelinden, yediği yemeğe kadar herşeyi adamlar karşılıyor? Boş konuşmak yerine; kendinize sektör için ne yaptım sorusunu sorun. Eğer cevap verebiliyorsanız ne mutlu size!
Dip Not: Sözüm meclisten dışarı, kolay kolay yorum yapmam forumda ve amacım tartışmak değil. Sadece fikrimi paylaşmak istedim.
Köstek olmak değil eleştirmek bu.
Bir şeyi eleştirmek için daha iyisini yapabilme yetisine sahip olmak gerekmiyor.