dikkatimi çektide aşağıdaki linkte bulunan ödeme planında 4 taksitte ödenirse yükselme garantisi vermiyor peşin ödenirse yükselme garantisi veriyor.
http://www.seohocasi.com/4aylikseo/
Sonuçta aynı işlemler değilmi?
Merhabalar,
Aslında aynı işlem gibi görünüyor fakat değil. Parça parça ödemede siteye ilk çalışmaya başlanıyor, müşteri ikinci taksiti ödemesi gereken zamandan 15 gün sonra ödüyor ve arada 15 gün boşluk oluyor. Burada müşterinin maddi imkansızlıklarını göz ardında bulundurarak bazen ikinci ay çalışmalarını gerçekleştiriyoruz, üçüncü aya girişte müşteriler ücretlerini ödemeyince yada fazla ilerlemiş bir tarihte ödeyince en genel ihtimal çalışmaları bırakınca da "ilerlemedim" gibi bir hak talebi oluyor.
Tabiki, ücret ödendiğinde müşteri muhakkak sitesinde ilerlemek ister fakat 4 aylık SEO çalışması 4. ay için yapılması gereken ve süreklilik arz eden bir çalışma olduğu için hem istikrar bozukluğundan hemde durdur/başlat işlemi olduğundan dolayı ilerleme garantisini vermeyi ne yazık ki doğru bulmuyoruz.
SEO gücü düşük bir pakette de "web tasarım" gibi yada "haber" gibi anahtar kelime rekabeti çok yüksek bir çalışmayı "4 Aylık SEO" içerisinde alan ve ilk sayfalara gelmeyi hedefleyen müşterilerimiz de oluyor.
Çalışmanın etkisi ve sürekliliği konusunda müşterilere bilgi veriyoruz...
******** (SEO Hocası) hakkında sormak istediğiniz bir soru varsa da tarafıma alıntı yaparak yada PM atarak yönlendirirseniz seviniriz...
Teşekkürler...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:51:03 -->-> Daha önceki mesaj 10:45:38 --
Merhaba,
Aktif Seohocasi müşterisiyim.Kendileriyle 12 aylık e-ticaret seo çalışması gerçekleştirdik. Şuan takiben 7. aydayız. Sizlere bu 7 ayda yaşadığım deneyimi anlatmak isterim.
Sitemiz seohocasiyla başlamadan önce hiçbir kelimede 500 de yoktu.Bırakın anahtar kelimeleri normal alt kelimelerde de çıkamıyorduk.İlk etapta tereddütlerim oldu çalışmalarında.3 ay sabırla bekledik ve 500 ün içerisine girmeye başladık.
5 anahtar kelimemizden 2 si 5.ay sonunda ilk yüz içerisine girdi.Bununla birlikte alt anahtar kelimelerde 2. sayfaya kadar çıktık.
Henüz dmoz kaydımızı gerçekleştiremediler.Ama kalan süre zarfında kayıt olacağımızı düşünmekteyim.
Kalan 5 ayda sitemin en azından ilk 2 sayfa içerisinde olacağına inanıyorum.Şayet başarılı olurlarsa aylık seo çalışmasıyla devam etmeyi düşünüyorum
Fiyat konusuna gelince.Eğer ticaretle uğraşıyorsanız ve çalıştığınz insanlardan hep darbe yediyseniz kesinlikle adı sanı duyulmamış kişilerle çalışma yapmazsınız.Ayrıca seohocasi malum bir ekipleri ve büroları mevcut.Verdikleri fiyatı da markaları ve ofis giderlerini koyarsak normaldir.
Birazda çalışmalarından bahsetmek isterim.Çalışmalarında Sosyal Medyayı yoğunlukla kullanıyorlar.Fazla ipucu vermek istemiyorum malumunuz ayıp olmasın.
Ama genel hatlarıyla anlatacak olursak öyle ahım şahım bir backlink çalışması yapılmıyor.Benim gördüğüm bu.Kademeli olarak backlink aldıklarını düşünüyorum.
Yani biraz bu firmayı övmüşüm gibi düşünebilirsiniz ama değil.Memnuniyetsizliklerim de çok olmuştur.Mesela şuan da daha ileride olmayı beklerdim ama olmadı.Süre konusunda beklentimin altında kaldıklarını düşünüyorum.İleride kuracağım web tasarım şirketim için seo çalışmalarını kendilerine bırakmayı düşünüyordum bu kalan süreçte olacaklar bu sorunun cevabını verecek.
Çalışmak isteyen arkadaşlara tek tavsiyem var o da tanımadğınız bilmediğiniz kişilerle çalışmak yerine seohocasi veya başka kurumsal firmalarla çalışmanızda fayda görüyorum.Başarısızlık halinde çalacak bir kapınız elinizde sözleşmeniz bulunuyor olacak.
Herkese Bereketli İşler Dilerim
Çalışmalarla ilgili düşüncelerinizi açık bir şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim.
Aslında konu burada. Bu kadar referans yanılıyor olamaz değil mi? Üstelik "RESMİ" geçerlilik barındıran bir sözleşme, çift taraflı anlaşma ve hizmet için kesilen bir fatura söz konusu.
Üstelik E-Ticaret SEO çalışmasını esnaflarda bu konuda sitesine fayda sağlayabilmesi adına

650 'den

250 + KDV fiyata düşürmemiz de tamamen müşterilerimize kaliteli bir SEO alt yapısı kurmaktandır. Mantıklı olarak bakıldığında da haftalık 2 çalışma ve toplam 4 adet rapor "düzenli bir şekilde" de müşterilerimize gönderilmektedir.
Açık görüşleriniz için tekrardan teşekkür ederiz.